BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, October 19, 2010

"":Senyum Pagi:""

Selamat pagi kepada semua kengkawan...rindulah pulak intan kat semua...semalam sangatlah bz n tak dapat nak update blog n jenjalan rumah kengkawan....tapi alhamdulillah sempat juga menjelajah ke semua blog n memberi sedikit komen....

Memang sangat sibuk dengan urusan perniagaan ...customer nie ada macam2 kan...tak semua sama..tapi serius intan memang suka tengok gelagat mereka diluar sana yang bertanya pelbagai soalan...erm memang bayak kerja nak buat...kelmarin pun pergi hantar barang sampailah malam baru sampai rumah...tapi sekarang alhamdulillah....kat rumah dah ada orang teman....hehehhe...siapakah dia..????????

Dengan adanya peneman dirumah dapatlah intan rasa happy sikit bila hubby sibuk bekerja atau balik lewat...alamaklumlah kami mmg sangatlah sibuk..tapi alhamdulillah anak2 terjamin selamat...peneman yang ada sangatlah bagus untuk membuatkan intan rasa happy..selera makan pun ada..lepas nie boleh lah gemuk sket..hahahahaha.....ada teman nie mmg best macam2 cerita yang nak dikongsikan...

Kadang sampai tak sedardah nak pagi..esoknyer dah nak keje...tapi biasalah kan kalau hati happy buat keje pun sentiasa tersenyum.....senyum adalah penawar segala masalah....hehehehe....

p/s: siapakah peneman yang berada disisi intan sekarang?????
          (nak hadiah ker???heheheh....anilah ada rezeki intan buat contest/ga..barulah ada hadiah)







9 ulasan:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam kenal (",)
peneman 2 mungkin IBU tersayang kot..;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cepat je masa berlalu kan pejam celik pejam celik dah hujung minngu balik...nak wat contest ke??/
biler tu nak join la

Fieza79 said...

bagus la tu sbb ati sentiasa hepy je kan..moga intan terus suskes ye..!

Redbloodsnow said...

selamat pagi dear :)

cheqna said...

salam
selamat pagi
wah..sape peneman tu????
nway salam kenal n ziarah =)

LiErOSe~QiEmi said...

aik, ada peneman??? dah ada assistant ker??? wahhh senyum sampai ke pipi hihihi

Intan Inn said...

ayu:salam perkenalan..erm peneman tue adik lah...

anje:nantilah ada rezeki intan buat lah yer..hehehe

kak fieza:senyum selalu barulah ceriakan

zie:selamat pagi juga..hehehe
cheqna:salam perkenalan thanks sdui ziarah

bunga:senyum lebarlahjuga dah ada kawan bergosip...hahahahhaa

eima said...

o0o adek ... ptt la ..
ok la ade jugak org bantu sikit2 kat umah kan klu hubby tak dak ..

Intan Inn said...

erm adalah teman bila adik ada kat rumah...boleh gelak2 sampai pagi..hhahaha