BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, October 13, 2010

DapaT TaG ....HarusLah Jawab::

Sekarang mood ada masa nak menjawab segala tag..so dapat tag dari Anne yang merupakan mama yang masih fresh lagi dengan anak yg sangat comel...hehehe...jom layankan tag yang perlu dijawab...




1.Apa benda paling penting dalam hidup korang?
- of course la diri sendiri..family..anak2..


2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
- beli baju baru..hehehe....suka shopping

3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan dan apakah temanya nanti?
- Dah kahwin.. majlis kat segamat memang meriah dengan tema hijau pucuk pisang

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
- Yup..saling mencintai hingga akhir hayat..insyaallah

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
- for ever love..my dear..

6. Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
- Dah jadi suami jumpa kat rumah la..

7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
- majalah pa&ma...

8. Apakah nama penuh korang?
- Ish bahaya juga nie nanti ada yang mencari..hahaa...erm lebih selesa panggil intan @ inn


9. Antara mak dan ayah, mane korang lebih mesra?
- Saya adalah anak angkat so rapat dgn mak..arwah ayah dah tak ada..

mak n ayah kandung pun rapat n mesra juga k...


10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?

- Semua orang yang pernah sayang saya...

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
- Sudah pastilah tanggungjawab kan...tapi mesin juga yg bantu

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Tempat yang memberi kedamaian di hati...

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
- Nak pilih dua..sebab suka peluk n cium  anak2 n hubby,....




14. Beritahu 3 benda tentang org yang tag?
- mama kasyah yang sangat cute
- seorang yang simple n cantik
- kawan n adik beradik angkat saya



15. 5 benda yang paling disayangi dalah hidup
- Kereta..tanpa kereta tak bergeraklah saya
- Kamera digital dan handphone
- my lappy....n all my gadjet
- semua hadiah pemberian yang tersayang
- semua yg ada pada sayalah..heheh


16. 5 lagu yang paling suka dan selalu dengar
- Baby Oh Baby
- Harapan
- Terlajur mencintaimu
- mujhse dosti karoge
- semua lagu rock dulu..


17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas
- 25 ogos sambut kat segamat n buat kenduri n makan2..


18. 5 rakan blogger yang korang nak tag

dni
ifa
kak fieza
mamalieyna
anje


selesai sudah tag ...eehehehe....

5 ulasan:

ardinihumaira said...

InsyaAllah dni akan jawab siss... ngah kemamaian baru bangun tdo ;p

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tengah sedap2 baca...sekali tengok last2 ada nama kita plak da...wakenabeb...nanti free2 kita jawab balik k

[-suziey-] said...

haih..rajin btl menjawab tag..dulu2 masa start blogging..layan gk bende ni..sakng dh mls..ekkek:P

Intan Inn said...

dni:nanti bualatlah bila fre..wah sedapnyer tdo..hahhaa

aje:wakanabeb..heheh...ada masa buatlah

suzie:dah kene tag haruslah menjawab tapi kalau free..lau tak berbulanlah..

Intan Inn said...

dni:nanti bualatlah bila fre..wah sedapnyer tdo..hahhaa

aje:wakanabeb..heheh...ada masa buatlah

suzie:dah kene tag haruslah menjawab tapi kalau free..lau tak berbulanlah..