BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, October 8, 2010

:::Me n MY BLoG Is BeauTiFuL::

Wahhh...perasan lebih nie...erm tapi memang happylah pagi2 dah dapat award dari my best friend....inilah award yang intan dapat tue.. terima kasih banyak yer my dear friend...love u so much..hehehee



Terima kasih Anne kerana menganugerahkan  Beautiful Blogger Award kepada saya hehehhe....

Dah dapat award kenelah memenuhi keistimewaan yang diberi kenelah selesaikan soalan cepu emas tue...



1. Thank the person who gave you the award and the link of the person


Anne...my best friend dari form 1 hingga sekarang..dan intan juga adalah anak angkat pada mak n abah...
i love my family angkat bcoz dioang sangatlah baik,sporting n penyayang..walaupun saya jarang jenguk diorang..tapi saya sentisa ingat n sayang diaorang...

2. Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome

mama suzierina
dni
ziemamalieyna
ifa
sarahnajwan
eima
ena
hajar 
anje
bunga
mama ilah fazilah
kak eynda
suliana


3. Tell 7 things about yourself


  • seorang ibu kepada 3 hero's yang sangat comel
  • suka shopping dan beli apa yang berkenan janji tak membazir
  • suka masak sedap2 for my lovely hubby
  • tak suka keadaan yang selalu jem kat kl ni
  • seorang yang penyayang n simpati pada yang memerlukan
  • suka makan coklat...ais krim..kek....
  • tak suka manusia yang hipokrit dan memilih kawan...
kepada kengkawan semua silalah amil award yang tak seberapa nie yer....

6 ulasan:

Suliana said...

ok.. dah jumpa :-) tq ye, nnti su amik..

az rina a.k.a jaijina said...

salam..nnti rina amik award ni ye, hehehe..

Fieza79 said...

tahniah..dpt award...best2..!

sarah-najwan said...

tq..insyaAllah akan diamik nati

tiefazatie said...

tq ye kak..ala..ifa dh wat byk kali awrd nie arinie..haha..xpe..nt2 ifa wat ye..tq kak..=)

Intan Inn said...

ok semua amik yer award nie..hehhe...kak fieza pun dapat juga kan..hehhee