BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, October 15, 2010

::Rezeki JumaaT Menang Give Away::

alhamdulillah rezeki hari jumaat...pagi tadi bukak email tengok ada email dari mann...rupanya intan antara yang bertuah dalam ga yang dianjurkan...hadiah yer DetoX Pad..




pemenang giveaway blog hazmanfadzil.com



Tahniah !!!

Anda terpilih sebagai pemenang giveaway blog hazmanfadzil.com

Sila nyatakan nama penuh dan alamat surat menyurat untuk urusan pos

detox foot pad

Terima kasih kepada hazman


11 ulasan:

Redbloodsnow said...

wahhhh tahniahhhh intannnn!
mmg bbtol rezeki jumaat ah :)

Intan Inn said...

zie..thanks rezeki bertuah kali nie kan

Ena said...

Tahniahhhh!!

itu lah hasil nya bg org yg rajin join GA or contest kan!..

Intan Inn said...

ena:mebuah juga hasil usaha..erm rezekikan...

Cute MuM said...

tahniah...
me pon terpilih gak...

Intan Inn said...

tq cute mum

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alhamdulilalh rezeki hari jumaat...

Intan Inn said...

anje:dah lama tak bertuah nie baru rasa bertuah sket..hehehehe

Amy Syaquena said...

salam intan...

wah tahniah..memang rezeki awak betul la..n one more thing jawapan awak tadi dah hampir cume kurang tepat je, cube try lagi coz awak sowang je bagi jawapan yang sangat hampir dengan jawapan yang amy kehendaki...

selamat mencuba

Amy Syaquena said...

intan lewat beberapa minit la yunk...

Lelord said...

tahniah...huhuhu x penah cuba lg detox ni. hmmm kena tunggu bulan 2 balik mesia la jawabnya