BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, October 13, 2010

"""JenJaLaN Kat Rumah Uolls:::

sambil menyelam minum air..ishhh ada ker skrg dan nak lunch dah...erm sambil siapkan semua keje2 yang banyak nie..sambil tuelah boleh blogwalking rumah kengkawan...erm banyak nie nak kene follow up...mana yg sempat dapat komen tue bolehlah kadang nak mengomen tue idea kekeringan....hehheheh..jangan ada yg terasa yer kalau tak tinggal komen yg pasti intan sempat baca n ziarah blog kengkawan...

erm tetiba mata rasa mengantuk pulak tengahari nie..pagi tadi tersedar pukul 3pagi..terus tak leh nak tidur..so tengok tv discovery channel.erm layan kan jerlah sambil diteman en.hubby...lepas tue dah dekat pukul 5 terus iron baju semua n uruskan apa yang patut..

oklah nak lunch dulu..jom makan...ehhehe....dah lapar nie...ada sapa nak belanja ker??hahaha perasan lebih kan...

3 ulasan:

LiErOSe~QiEmi said...

bunga dah 2 mlm bangun kol 3 pagi.. bagi anak makan ubat n jaram badan dia.. demam tak kebah.. semalam lak menjelang 3 baru mata leh lelap... rajin hubby teman erk.. dia pun tak ngantuk ker?

~ayu.oyie.yuna~ said...

jemput jenjalan umah sy (",)
http://mylilcutie.blogspot.com

ardinihumaira said...

jalan umah dni meh3 ;D