BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, October 22, 2010

::Sedap Lah Juga::

hari nie makan lunch yang sangat simple...nasi putih,sayur kangkung,ikan cencaru bakar cicah sambal kicap... erm..memanglah kenyang....dah makan berehat sekejap,pas solat tadi ada jumpa customer n petang nanti ada barang yang nak kene hantar...alhamdulillah rezeki jumaat....

skrg adalah masa sket nak bw blog kengkawan...mana yang tak berbalas komen tue jgnlah kecik hati yer...erm nampaknyer kat luar dah mula hujan gerimis...wah...macam lagulah pulak...hehehehe....

oklah nanti intan cerita lagi eh..nak pg buat keje sekejap...

5 ulasan:

mamalieyna said...

Alhamdulillah rezki di hari Jumaat ye..^_^

eina pun tk dpt reply komen skrg ni..huhu..

[-suziey-] said...

waaa sedap tu..lauk kampung..hehee..

eima said...

aku mkn megi je ....

Intan Inn said...

erm makan lauk biasa jer..heheh...erm manja pamakan maggie jer tak eloktau...

az rina a.k.a jaijina said...

lebeih kurang lauk macam rina jek, sedap..