BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Thursday, October 7, 2010

::SenyuM Pagi::

Ditujukan khas kepada sesiapa yang sakit hati supaya senang hati Senyum selalu
Pisang emas dibawa berlayar
Masak sebiji di atas peti
Kat pasaraya tak ada hutang hutang
Kalau nak, bayar, “Cash On Delivery”!
Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama si kucing belang
Kalau kau berani kejarlah kucing tu
Mesti kau kena cakar sampai berbelang-belang gak..
Timang tinggi-tinggi
Sampai cucur atap
Cucur atap tak sedap
Cucuk pisang, cucur udang, haaa tu sedap
tersenyum sorang baca pantun lawak nie...hehhehehehe....

10 ulasan:

ardinihumaira said...

memang lucu :D

Intan Inn said...

dni..mmg senyum sorang bila baca..saja jer nak happykan pagi2 nie

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ha...ha...ape kes ni intan?

Intan Inn said...

anje..saja jer nak senyum pagi2 jgn bagi sakit hati..hehehhe

Intan Inn said...

anje..saja jer nak senyum pagi2 jgn bagi sakit hati..hehehhe

[-suziey-] said...

hahaaha..mmg terhibur..sabo jek:p

tiefazatie said...

haha..mg lucu kak!hihi

Intan Inn said...

lucu sket jerlah..saja jer nak happy2 kan...tgh bz sgt nie

Fieza79 said...

senyum sorang2 baca pantun ni...first time jumpa pantun cenggini..hehee

Amy Syaquena said...

salam...

sangat berkesan...heheheh:)

jemput ke sinar raudah

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/i-want-to-change-my-life-can-i.html