BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, October 20, 2010

::Kebizian Melanda::

wahh...semua sibuk buat n3 macam keretapi yer..hehehe...almaklumlah nanti nak uodate dah susahkan...blogger dah bg amaran image nak upload pun kene tunggu 2hours...aduhai macam nie lagilah sibuk nampaknyer...

erm badan pun dah rasa letih buat keje yang semakin banyak nie..kepala nak pikir mcm2 idea yang best untuk kerja yg bertangguh nie...semoga dipermudahlkan...

so..uolss semua pun mesti soibuk juga kan...lunch tadi pun makan iingat keje jugakkk...nak bw rumah kengkawan pun tak menyempat..nanti free intan akan ziarah yer..jgn kecil hati k...sayang semua...

4 ulasan:

LiErOSe~QiEmi said...

bznyeee intan skrg.. klu dah makan pun igt keje.. acane badan tak berat 35 je.. gile kentang aa.. sila makan lebih yer... amik lemak saya ni hihihih

mamalieyna said...

huhu...cian dierr time makan pun ingt kije eh..huhu..

az rina a.k.a jaijina said...

bz ye, tape buatlah keje tu dulu..dah free nnti barulah mai umah kite ye, hikhik..

eima said...

ptt la tak de BW cam slalu ... bz rupenye ...