BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, October 25, 2010

::Mendung Yang Bermakna::

salam kepada semua yang sudi ziarah blog intan yang tak seberapa nie....erm nampaknya cuaca kat luar tue macam mendung jer....tapimendung yang bermakna pada intan..sebab sejuk-sejuk jer kan...tapi perut pulak dah lapar..hehehe....jap lagi nak pg cafe pg makan...

ada sesiapa ker yang berada di area kajang sekarang bolehlah jumpa dengan intan..hehehe..ada yang nak belanja makan tak...lapar lah...hahhahaha.....

oklah nanti ada masa free intan update lagi yer...semoga ceria selalu.....senyum selalu....

12 ulasan:

ardinihumaira said...

akak la belanja dni. hiksss

Fieza79 said...

kfieza jauh...kalo tak nak jgk belanjer Intan lunch..! ehehh

Ena said...

dah makan ker tuan umah? dah petang dah nie.. alahai.. meh sini meh ena belanja makan.. tapi time buka karang la.. ;D

Intan Inn said...

erm best nyer kalau kak fieza nak belanja...

erm dni nanti ada rezeki sis belanja eh..

ena..rindulah sama kamu..huhu....erm pose eh..intan tgh cuti nie..hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

mendung ke? best2 makan...
bunga tak kira mendung ke panas ke.. sekarang kuat btl mkan.. cam tak leh stop.. tak tau cane nk buat.. huhuh

Intan Inn said...

bunga th berselera makan lah tue..erm oklah tue...tp kalau nak diet kenelah berjaga yer..hehehe....

eima said...

lapo ek ... ala tesian nye ...
hehe cam besa eima tag intan lagi la ...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

Intan Inn said...

eima...erm intan dah join dah..heheh tq sbb tag,,

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/10/baby-and-toys-contest.html

nah tag lagi ... hehe

Intan Inn said...

ok nanti intan jengah yer

Notami said...

salam..oo..intan dok kajang ye..xmo blanje notami satay kajang ke? hehe.. =)

tiefazatie said...

makan megi best teu kan..hihi..maaf le ..ifa jauh nie..