BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, October 11, 2010

::Happy SanGaT+Thanks Amy::

entry memang khas untuk Amy Syaquena sbb dia bagi award pada intan.. Terima kasih yer sbb sudi bg saya award...
saya happy sangat ada juga yang menghargai saya di blog nie..heheh nanti saya bg kat semua award niie..amiklah sayang u all







award pakej dgn soalan..tak apalah layan je...yg penting soalan omputih, jawab dalam melayu gak..haha (ni lah masalah bila mak suruh belaja BI duk mengarang cerita lain dlm kelas)..what everlah kan..janji jawab..tp kalau dalam exam jgn buat ada dapat f kang..


1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....
- amy yang sangat cantik...
- blog yang sangat kreatif dan selalu intan dgr lagu maher zain..best...
- suka shoping
- sempoi orgnya...dan suka pergi honeymoon dgn hubby dia
- seorang yang openminded dan berasal dari ipoh perak...



2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...
- intan seorang yang simple dan seorang ibu kepada 3heros...
- berniaga sendiri..inn cahaya enterprise
- sangat suka shopping...suka benda yang comel2...
- suka masak yang sedap2 untuk my lovely hubby
- intan memang tegas dengan anak-anak..
- suka layan lagu jiwang zaman dulu2..
- sangat kurus dan semakin kurus sekarang
- nak pergi holiday tempat yang best2 tapi..tunggulah anak2 semua dah besar sikit..
- sentiasa pastikan rumah sentiasa kemas..bersih dan wangi...
- suka abadikan setiap kenangan dari kecik sampai sekarang...


3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...


kak fieza-seorang yang cantik dan suka pergi jalan2 dengan hubby n anak2

mamalieyna-mama ayep yang sangat comel..dan selalu ada cerita best kat blog

anne-mama kasyah yang chubby dan my best friend forever

sarahnajwan-mama yang selalu updete blog dan melayan kerenah hero2 nya

dni-si cantik yang selalu update blog sampai tak terkejar

zie-sangat cantik dan sedang berdarah manis..tunangan org

ifa-selalu update macam2 cerita..pengomen yang tegar ni

mummy ayu-selalu bertuah menang contest..comel bambam

rina-selalujoin contest dan seorang yang simple

so sesiapa yg di beri award silalah amil yer...

3 ulasan:

ardinihumaira said...

haha.. alamak dni nak nyorok.. :D

az rina a.k.a jaijina said...

alala, thanks ye intan..dapat lagi award, heheh..suke²..nanti rina buat n3 pasal award intan tu, 2 in 1 ye, hehehe..

mamalieyna said...

ada awardlah! thanks..kena bagi ucapan tak ni..hehe..thanks puji ayep comel..hehe..