BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, October 5, 2010

::Sakit datang Melanda::

almaklumlah semua sibuk pergi makan free open house sana sini...makan macam-macam..minum macam2...itu sedap ini sedap...sampai termonyeh-monyeh perut tue..hehehhe.....erm dan akibatnyer..sakit pun datang melanda...bukan sebab takut gemuk makan banyak..kalau makan banyak pun tetap tak leh gemuk juga..tp akan datang mesti gemukjuga..hehehe....

so....inilah akibat nyer intan kene selsema n migrain yang sangat teruk...pulak tue sekarang sentiasa hujan sebelah petang kan..terkenelah juga tempias-tempias hujan tue kan...dah kene hujan kenelah mandi kan..nanti demam pulak..tapi intan memang mudah kene selsema kalau terkene hujan..kalau migrain silap jer makan mesti kene...nasiblah ada ubat yang boleh menenangkan selain ubat makan..rasa relaxlah juga...

View The Common Cold Slideshow
teruk kan kalau dah kene flu yang tak leh nak buat apa dah...sure tak selesa nak kemana sekalipun..
tapi tetap juga gagahkan diri untuk menjalankan tugas harian....

actually selain dari ubat makan intan nak share juga dengan u all satu benda..itu pun....kalau ada yang berminat boleh email intan yer...wahhh..promote pulak..yerlah sebab ada juga kengkwan blogger yang mengalami masalah nie..anak2 mereka juga ada alahan macam-macam..so intan cuma nak suggest kan aja..

alhamdulillah hari nie nampak ok sikitlah...dah naik melecet hidung nie...aduhai...muka pun dah pucat jer...sob..sob...huhuh.....doakan kesihatan intan yer..thanks semua....

3 ulasan:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kalo kena migrain memang seksa

huhu

tiefazatie said...

ciannye..moga cepat sembuhnye sis..=)

LiErOSe~QiEmi said...

migrain ke.. tak penah kena..& harao takkan kena sbb macam parah je klu kena kan..