BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, October 12, 2010

::BergaYa MacHo Ker...

Selamat pagi cikgu....ehhh..macam upin ipin pulak dah...hehehhe...almaklmlah anak-anak semua suka tengok upin ipin kan...ha nie kali citer pasal diaorg jugaklah kan..Sambungan berphotoshoot di Melaka.... memandangkan anak-anak intan semua dah besar so dah pandai posing tanpa perlu diajar...

So kita layan jerlah gambar yang mencuit hati bila tengok aksi my heros nie..kalau ada yg macam rasa tak best tak kesah lahkan..hehhe..nie blog untuk citer apa saja kan...so layannnnn.......


suka yer gambar besar...nampak macho ker..garang semacam jer.... intan memang suka amik gambar angah sebab masa dulu gambar dia taklah selicin ini...sapa yang ada baca n3 yang lepas akan tahulah apa sebab nya...


tengok tue garangnyer...takutlah orang tengok...siap cekak pinggang lagi tue... exceli angah nie memang dia garang sket n ada gaya kalau nak marah tue..tapi kalau orang lembut dengan dia..dia seorang yang penyayang dan sangatlah suka orang geram..



ha tuelah kan dah sakit pinggang asyik nak marah orang jer...



eh dah terlondeh ker seluar tue..aishh...malulah angah..hehehe.. sebenarnya nak amik duit eh kat poket nak belanja sapa cakap angah handsome..eh..hehhehe....




laa...yang nie posing style apa pulak nie...senget semacam jer..dah macam mat bunga pulak..almaklumlah bunga yang banyak kat beca tue..sangatlah menarik perhatian...




alahai si comel ibu nie,,nak juga inteframe kat beca yang berbunga nie...tapi tuelah susah sangat nakpandang kat kamera tau...senyum dah tentulah 24jam jer..hehhee....dalam tido pun senyum apa..hhehhehe...senyum kan sedekah...murah rezeki nanti..



ehhhh...ada lagi mat bunga nie..aduhai gambar dia saja jer penuh memory card..hahahhaha.....biarlah asalkan anak-anak happy berjalan dan berposing sana sini...


seronok dapat bawak anak-anak berjalan makan angin nie..biar mereka kenal tempat-tempat yang bersejarah dalam negeri kita nie...nanti bila dah besar akan ada rombongan sekolah....sedikit sebanyak memory dalam ingatan tue akan terlintas yang mereka pernah sampai ke tempat bersejarah macam yang terdapat di Melaka dan juga negeri2 yang lain...


Pagi yang ceria hari nie walaupun badan sangatlah letih dengan kerja2 yang haruslah diselesaikan...rezeki akan sentiasa ada pada orang yang bersabar....

p/s: Sungguh sedih melihat kejadian kemalangan yg terlalu tragis...samlah kita sedekahkan al-fatihah kepada arwah yang terkorban dalam nahas itu...takziah kepada keluarga mangsa...ada 1org cina dari kampung intan terkorban dalam nasah tersebut...



6 ulasan:

eima said...

dah besar² anak² intan .. comey ...

ardinihumaira said...

macho!! :D

Intan Inn said...

manja n dni...semua dah besar skrg dah pandai nak bergambar jer...

tiefazatie said...

aiseh..xtahan!hihi

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye anak dah beso2.. senang skit nak jaga.. eh yeke? ke lagi beso lagi manyak ragam??? aduhaiii

Intan Inn said...

ifa..kalau tak tahan dtglah jumpa my heros boleh gelak2 dgn diaorg...

bunga:makin besar makin banyak agam..pening juga kepala...