BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, September 1, 2010

::Sedikit Ceria""

Salam uolss...hehehe..erm sorry sangat2 kepada kengkawan semua..saya agak kesedihan mcm mana yg anda baca n3 yang lepas...erm sekarang bolehlah terima sikit keadaan yang berlaku...berkat kesabaran dan ketabahan...semuanya dapat di lupakan dengan perlahan...walaupun hati agak terluka sedikit...


terima kasih kepada kengkawan yang bagi semangat n nasihat yer...memanglah dalam hidup banyak dugaannya..kita yang harus kuat untuk hadapinya....

oklah nanti saya akan cerita yang happy yer...naj cuber ilangkansedih2 nie..mood nak raya nie...daaaaa.....

8 ulasan:

eima said...

nape nih .. dari hari tuh tak ceria² nih ...
rasa nye cam dah lama gak la tak online kan ....

az rina a.k.a jaijina said...

alhamdulillah lah kalau intan dah ceria..tak baik untuk kesihatan kalau moddy² nih tau, stress..

Ena said...

tu la.. kembalikan mood happy itu yeh!.. moga lagu2 laya yg happy buat mood juga happy.. ;D

hajarus said...

alhamdulillah dah kembali ceria semula... jgn sedih2 lagi tau :)

Intan Inn said...

eima:erm tu lah mood tue tetiber jer sedih semacam jer tp skrg dah ok sket...

rina n hajar:memang stress kalau moody jer..tgh tenangkan hatilah nie...tgh usaha sentiasa senyum mcm dulu..hhehe..tq eh...

ena:thanks yer..erm nak bgtau kat ena napa intantak leh bace blog ena..huhuhu

mamalieyna said...

kenalah ceria..dah nak raya ni! ^_^

lupakan dulu hal2 yg mengecewakan tu ye..mood mesti happy! nnti tak best nak beraya! ^_^

Intan Inn said...

mamalieyna:erm mmg tgh datangkan mood lah nie..hehhehe

Ogy said...

Intan..tima kasih bg semangat kat akak...harap intan pun buang yg keruh2 dlm hati tu....hidup ni mengajar kita tentang byk perkara...juga mendedahkan kita dgn 1001 sikap manusia...jadi kutip setiap satu pengalaman tu sbg panduan utk kita di masa hadapan...