BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, September 21, 2010

:_ SyaWaL PerTamA_:

Selamat hari raya aidilfitri kepada semua yang mengenali diri ini..semoga ceria di hari lebaran yang mulia ini...maaf zahir dan batin sepanjang perkenalan kita di alam maya ini..segala kekasaran kata dan tingkah laku haraplah dimaafkan..semoga kita semua diberikan keberatan dan keceriaan sepanjang masa...insyaallah.....

Rasa nyer semua dah tepek gambar2 raya yang sangat cantik n meriah untuk di share bersama kengkawan kan....erm macam tue juga dgn intan..nak jugakkk..hehhehe...so layann...hehhehee



our family tema coklat


with my heros...


with my mom


ampunkan segala kesalahan dan kenakalan abg hakim



jadilah anak yang soleh n terbaik untuk family


angah n adik pun kene mintak maaf juga..

erm selepas seisi bermaaf-maafan n tangisan sedih sikit..hehhe..manja2 gitu barulah isi perut yang dah kelaparan...sebelum tue semua dah reeady intan sediakan masa mak n hubby pg masjid tadi...intan tak pergilah sbb mana nak letak my 3heos tue...so intan siapkanlah makanan n mandikan pakaikan anak2 semua baju melayu lengkap...memang suka tengok aksi n keletah mereka...seronok sangat...erm nanti to be continue k...


8 ulasan:

az rina a.k.a jaijina said...

nicelah family intan bertemakan coklat..kalau sesi bermaaf²an mesti ade adegan leleh² kan..samelah kita..

eima said...

kite sbg ibu mmg tak leh nk pi solat hari raya kan ... klu pegi anak tgal kat sape ...

ardinihumaira said...

dni teringin tau nak kawen.. ado anak2.. ado suami... siapkan diorang pagi2 raya.. haha.. gatai nak kawen. aww

mamalieyna said...

waaah tema coklat! eina suke sesangat kalar coklat..mybe next2 yearlah..hehe..

seronok ada kenangan di hari raya kan..ambik pic bramai2..^_^

Ena said...

wahh.. coklat.. cantik juga tu kan.. ;D

mrmm.. tadi kalo gambo besa lagi puas nengok..

sama la dah lama tak merasa solat terawih & raya kat amsjid.. huhuhu..

Intan Inn said...

rina:yg tue mmg dah pasti ada adegan drama sket...sedihlah jugakkan

eima:betul tue dah tanggungjawab kan

dini:erm cepatlah suruh deen masuk meminang..hehehe

mamalieyna:tahun depan boleh lah wat tema coklat..kalau nak cepat lg raya haji pun boleh...

Intan Inn said...

ena:erm tuelah gambar nampak kecik kan tak tahu cam mana nak bg besar..hheee

LiErOSe~QiEmi said...

cantik gak baju warna coklat erk.. sweet je.. tapi tak puas laa gambo kecit sgt..