BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, September 22, 2010

:;Riang Ria MalaM RaYa::

nie n3 sambungan sebelum nie..hehehe..saja jer..almaklumlah mood raya lagi nie so tepek lah piccas banyak kat blog nie..barulah happening sket kan..mercun n bunga api yang berpuluh ringgit nie akan kami raikan beramai2 untuk melihat kehebatan dan kecantikan warna...so layan kan jerlah api api yang berwarna warni nie.....






erm bukan senang nak amik gambar macam nie memang menguji kesabaran ketika nak snap...erm semua famiily kuar kat laman untuk lihat semua nie.lepas jer habis semua mercun n bunga api tu adalah pulak jiran2 yang ajak berlawan..hahaha....macam-macam keceriaan di hari raya kan...semua kenangan manis akan di ingat sepanjang masa...


3 ulasan:

hajarus said...

betul kak.. bukan senang nak ambil pic cam akak ambil tu... kadang hajar ambil selalu jer xjadi picnyer.. hu3x...

az rina a.k.a jaijina said...

betul tu intan bukan senang nak amik gamba macam tu..kalau kat area rumah rina boleh dgr bunyi ajelah, name nak amik gamba tu mmg tak dapek ler..sebab jauh sangat..

LiErOSe~QiEmi said...

waahh leh lak amik gambar ek, terer2.. kitorang ada gak beli tapi jenis klcc punyer.. takde warna warni pun.. 1 kaler je.. tapi jadik laa buat kecoh skit di malam raya hihih