BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, September 28, 2010

::RaYa 1MaLaYsiA ::

Salam tengahari yer kengkawan..sorry lambat sikit bersiaran kerana saya berblog walking rumah kengkawan...semalam asyik sibuk dengan join contest n ga..sangatlah meriah dapat meramaikan kenkawan lagi dengan aktiviti macam nie....

oklah intan nie nak sambung n3 raya lagi macam tajuk kat atas tue Raya 1Malaysia...wahhh...1malaysia pun beraya kat rumah intan....erm sangatlah meriah...nak tahu apa dia jomlahlayan gambar yang tak seberapa nie..gambar tak berapa clear sgt sbb dah malam sangat masa nie...



abang hakim n angah suka tengok lambang satu malaysia tue



 abang hakim,najiha,nabila n angah..
yang gegirl tue cousin diaorang anak kakak intan...

intan pun nak jugakkk...hehhe....masa raya pertama tue bz sangat tak menyempat nak snap pakai baju raya pertama..so layan jerlah time malam raya sebab masa tue dah tak ramai cuma family intan jer..hehhe...


intan n my heros n najiha..cute jerkan....


1MALAYSIA......
inlah hasil dari tangan adik intan...dia lukis n warnakan sendiri....
mula tue sampai jer kampung nak masuk rumah mak dah nampak lambang tue..cantik sangat...
intan memang dah dapat agak hasil kreativiti siapa...
balik jer intan terus tanya dia ..dia sebelum nie dia lukis kat dinding sekolah..so raya nie lepas mak cat rumah dia pulak lukis lambang tue...
sesiapa yang lalu mesti nampak sebab lambang tue besar sangat..pulak tue rumah mak dekat tepi jalankan...

so kalau ada kengkawan yang nak berhgambar mehlah datang rumah mak intan yer...hehhehe....seronok..sbb kat rumah ada adik kembar..hehehe.....

p/s:intan memang banyak mak..dah kahwin bertambah lagi mak...masa sekolah intan ada mak angkat sampai skrg..maaflah tahun nie tak sempat nak beraya rumah dia kat pemanis..insyaallah ada rezeki saya sampai k..


3 ulasan:

az rina a.k.a jaijina said...

eh intan, kretiplah adik intan tu, mmg cantik hasil sebi dia..rina mmg tak suke melukis langsung, kelaut..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh.. cantik laa..igtkan kat mane lambang tu, rupenye kat rumah mak ek... vangge2..Malaysia boleh!! tetibe patriotik lak hihihi

Intan Inn said...

rina:adik intan tue mmg kreatiflah sgt..intan suka tgk hasil semua lukisan dia...

bunga:erm lambang tue kat rumah mak kat kampung...lukis kat dinding rumah...rumah papan kan...seang ak lukis n cat