BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, September 27, 2010

~~adam's-1st-besday-ga-by-zurazari~~

 "ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari",
sempena dengan birthday adam hifdzan pada 24/10/10 mama dia buatkan ga untuk dia..so marilah kita beramai memeriahkan lagi ga yang dianjurkan yer..


comelnyer adam...
semoga dipanjangkan umur n menjadi anak yang soleh dan terbaik untuk family
due date 10october 2010

nama: imran hazim
umur:3tahun
gambar masa raya ke4 nak pg beraya rumah cousin dia...
masa kecik suka main kat stereng skrg dah makin besar lagi macam2 aksi dia...

tag 3 orang:
eima..mama fahim
mummy ayu
mama ayep

dan sesiapa yang berminat bolehlah join

5 ulasan:

Redbloodsnow said...

good luck dear :) comel jek die duduk gtue..hiksss.

Intan Inn said...

tq yer cik red...muga bertuah...

Nad @ MamaZakwan said...

wah, kemain lagi ye..guna kaki pun bleh , heheh

Intan Inn said...

nad:erm tq sudi jengah yer..erm dah selalu guna tgn jer kali nie tukar skill gunakaki

zurazari said...

hehehehe... comel!!!

ibu adam dtg cek nie=)

good luck!!