BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, September 1, 2010

:::Perhatian!!!""

salam erm n3 yang nie kahs untuk ena...dni....,maria..erm sedih nie dah banyak kalii cuber nak bace blog kamu semua tapi tak boleh..rasanyer dah banyak n3 kamu semua intan terlepas..erm ada apa bantuan ker untuk intan tgk..


tolong yer...bgtau mcm mana...ena...dni..maria...harap balas komen yer...

6 ulasan:

Ena said...

naper yeh tak boleh? huhuh...

eima said...

nk komen pe ek ....aku tgh pening pala nih ... kena hujan plak ...huhu

Fieza79 said...

camano tak leh baca lak tu..seb bek kak fieza nya buleh..hehe

ardinihumaira said...

yeke.. huhu tak sure kenapa.. setakat ni belum ada lagi yang cakap tak boleh bukak selepas dni remove banner Geng Blogger... :)

Intan Inn said...

ena erm tulah masalahnyer..tak tahu napa..mmg dah cube byk kali pas tue nt internet terus down..

Adlina Husaini said...

salam ziarah kembali daripada familysempoi ^_^