BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, September 8, 2010

""Wahhh...Bestnye...:::

setiap tahun mesti dapat cenderhati dari bos yang baik hati tue..memang seronoklah kan...dapat duit raya..dapat hamper raya..dapat cenderhati raya...yang paling seronok intanlah..hehhe...erm tahun nie bos nak bg famous amous pulak sebagai ganti kueh raya...b4 this bagi kueh raya dalam bekas yang memang cantik sampai sekarang sayang nak guna..hehhhe....tahun nie lagilah cantik bekas dari famous amous lagi....tak tahulah napa boss pilih cookies yang sedang hangat tue...apapun janji sedap di makan kan..hehhehhee....


erm sorrylah tak berapa kjelas gambar family boss biasalah guna kamera cap ayam nie...apapun selamat hari raya dari en.mohd anis sekeluarga...maaf zahir dan batin...terima kasih yer boss bagi bonus n hamper2 raya tue....



erm cantikkan bekas dia kaca lagi tue..kat dalam tue ada cookies lah...sampai sekarang intan tak bukak lagi nak tunggu raya..hehhe..paling cantik bunga kat atas tue..hehhe suka sangatlah.... memang banyak tempah benda nie untuk bagi kat semua staff n sedara mara..kawan2 boss... mudahan dimurahkan sentiasa rezeki boss yer...alhamdulillah....


4 ulasan:

ProfHariz said...

Selamat Hari Raya Tuan Blog :)

New Entry ProfHariz
Bila Takbir Raya Bergema Hatiku...

AnneRaini said...

ko keje katner dpt hadiah raya bagai..jeles aku...aku ni raya pun bos aku tak tau..huhuu

Anonymous said...

Hi Iam Prabhu from chennai,joined today in this forum... :)

Anne Boleyn said...

hyee..blogwalk raya ke 2. selamat hari raya yer :) jom lerr datang beraya di blog anne boleyn :)