BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, September 8, 2010

:::Baguslah Tak Meragam:::

Sepanjang bershopping hari tue memang baguslah semua my kids nie tak meragam sangatlah senang hati nak bershopping untuk diaorang juga...alhamdulillah selesai semua untuk abang n angah....hehehhe..biasalahkan anak ramai nie banyak benda nak kene buat...



erm abang n angah yang ceria sementara tunggu ayah cari baju..

erm masa nie kat depan pintu fitting room..diaorang dok posing kat situ.hehhe...tgk angah dah pakai jam baru utuk raya nak sama dengan abnag dia lah tue...Ben10..hehhehe..suka sangat tue yang tak meragam..erm adik pun apa kurang nyer...tengok picca adik ka bawah nie.....perut dah kenyang hati pun senang....dah dapat makan kfc dengan beli belon upin ipin tue..seronoklah dia....


suka tengok adik yang happy dapat makan famous amos..hehhee

erm masa nie kat depan famous amous nak amikoder yang ditempah untuk bagi kat office n kengkawan bos...setiap tahun mesti ada cenderhati menarik...tapi tahun nie paling cantiklah bekas dia...dari famous amous..nanti intan buat n3 yer..erm tak tahulah kenepaa bos pilih cookies yang tengah hangat n penuh kontervasi tue..erm may b dia pun tak tahu kot...hehhee...buzy jer memanjang..biasalah kan....

bila tengok anak happy kita pu turut happy juga....seronok tue ada nak menyambut raya...


6 ulasan:

Ena said...

wahhhh..happy nye dier.... ;D

AnneRaini said...

ko raya mane tahun ni???lame ke ko cuti?

mamalieyna said...

waaah mmg happy bangat nih! ^_^..hehe...nampk sgt keceriaan di wjh masing2..hehe..sure time raya lg happy nih..kiut adik smile gitu..^_^..sweet!

*selamat menyambut hari raya buat Intan sefamily! mohon ampun n maaf andai ada salah silap ye..

Fieza79 said...

sonok tgk anak2 intan ceria belaka...tau dorang dh nk raya kan..

mesti penat kan 3 hero sekaligus nk melayan...penat itu rahmat..eheh

ardinihumaira said...

begus ni... seronok nak raya tu.. hehe.. nanti kasi suap kat dni sket fampus amos tu ;p

Intan Inn said...

thanks semua yer..selamat hari raya..