BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, September 27, 2010

~Mari Join Contest PnStoberi~

~Mari Join Contest PnStoberi~
contest nie dari puan stoberi memang hadiah semua best2..ramai yang dah join jomlah memeriahkan lagi blog beliau...

4 oktober 2010


 kami sedondon oren tahun 2009
masa ni mbaby hadim baru lepas pantang..muka saya masa tue pun masih chubby2 lagi

kami sedondon coklat tahun 2010
masa nie semua my heros dah besar...dah pandai nak posing..baby hadim pun dah boleh bergaya sakan...


gud luck for my family..hehhee....

5 ulasan:

AIN said...

gudluck sis

Fieza79 said...

rajen la Intan join2 contest...ntah knp la k.fieza belom dtg mood nk join contest...mentang2 la dh byk menang...hehee

moga ada luck utk Intan...aminn

PUANSTOBERI said...

Salam..
Jenguk sini nak amik gmbr. Thanks sbb sudi join dan sudi jadi follower kebun stoberi tu. Hihi.
Waa...gmbr thn 2009 tu mcm tak caya da jd mak pada 3 heroes. Napak muda la..seyes... :))

Intan Inn said...

thanks pnstoberi sudi jengah,,...erm intan mmg dah ada 3heros..hehe..muda ker..tak derlah ..

Intan Inn said...

kak fieza n ain thanks yer semoga ada luck...