BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, September 6, 2010

!!!PerhATIan TEHA!!

JOM IKUT TEHA GIVEAWAyY

salam..n3 khas untuk teha..thanks sbb bagi saya hadiah saguhati tue..exceli dah lama saya bukak blog u tak bolehlah asik malware detected..huhu..mcm mana saya nak tgk saya menang..huhuhu....tolong yer..nanti email pada saya semula ....




P/S:kepada ena n maria..intan masih tak dapat nak baca blog kamu ..huhuh amatlah sedih terlepas banyak cerita nie...

7 ulasan:

Ena said...

dulu ena ada masalah tu juga nak buka blog lain tapi ena masuk melalui internet explorer & mozila.. kalau guna google chrome memg tak boleh..

ardinihumaira said...

dni pun guna crome tak boleh tapi guna mozila boleh :D

Intan Inn said...

erm nanti intan cuber eh thanks ena bgtau

mamalieyna said...

tahniah! eh nape tu ye, tak buleh2 gak masuk..hope ada jlnnya nnti!

Fieza79 said...

tahniah...kenapa ehh intan...tak setel2 lg mslh tu...wahh smpai bila tu...nk kena pgil technician ni...heheh

Intan Inn said...

hehhe kak fieza tuelah masalahnyer..dah rindu nak bace bolg ena nie dah byk yg terlepas..

Intan Inn said...

hehhe kak fieza tuelah masalahnyer..dah rindu nak bace bolg ena nie dah byk yg terlepas..