BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, September 3, 2010

:: Raya dalam Kenangan::

Raya dalam Kenangan

Tarikh Tutup Penyertaan
4 September 2010 bersamaan 25 Ramadan 1431H
^^^^^
^^^
^^
^
gambar nie masa raya tahun lepas 2009...tema oren peach..erm memang banyak kenangan raya tahun lepas kerana dapat baby baru...dah 2 kali beraya mesti ada baby baru..hehhee...rezeki...erm macam tahun lepas dapat baby hadim..so masa gambar tue kira baru lepas berpantang lah juga...tapi sempat siapkan baju melayu untuk baby..meriahlah raya intan tahun lepas sebab bertambah lagi seorang anak dan dikurniakan 4heros dalam family..anak 3boy n my lovely hubby....memang kenangan yang terindah bila melihat keletah anak2 di pagi raya...tahun nie semua nya dah besarlah sikit..tapi tak adlah baby baru..belum ada rezeki lagi....





inilah hadiah yang bakal dimenangi...tengok kek tue memang sedap jer kan..so jomlah ramai2 kita join yer...


tag 5 orang kawan
>kak fieza
>mummy ayu
>anne..mama kasyah
>ain
>fashya..ibu husna







5 ulasan:

LiErOSe~QiEmi said...

good luck intan

hajarus said...

good luck akak :)

Intan Inn said...

thanks yer hajar n bunga...heheh join lah sekali yer...

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

Thanks join contest ni...
Sy dah follow kamu juga...

Intan Inn said...

awandy:thanks sudi ziarah n follow....