BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Saturday, September 25, 2010

:::Winning The Prize::

Salam uolz...wah nampaknyer semua mesti ada jemputan open house kan....samalah macam intan baru jer jumper customer leas tue ada open house dekat NST tadi...pulak tue lepas habis jer makan terus balik ada hal lain pulak..tup tup hujan lah pulak...sampai jer rumah tengok kat box ada surat..hehhe.....rupa-rupanyer..dapat benda yang sangat comellll....nie dia....
:
:
:


 sangat comel n kreatifkan...hadiah dari lynn sgtlah cantik



http://azlina-lin.blogspot.com/
congratulation again for winning the prize!Truly sorry for preparing it so late.Hope you love the card!Made with lots of love!God bless you!  
                        xoxo,
                      lynn

Intan sangatlah berterima kasih pada lynn sebab teruja sangat hasil tangan yang memerlukan kreativiti n idea untuk menghasilkan yang terbaik...memang cantik kalau kengkawan berminat nak tempah untuk dijadikan sebagai haiah atau kad birthday bolehlah jengah blog lynn yer...

thank you so much...

4 ulasan:

ardinihumaira said...

comelnyeee! :D

Intan Inn said...

dni sweet jer kan..tapi mmg kreatif kan...

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

:) so happy to see that you have received the card already! Yay!! :)

XOXO,
Lin

Intan Inn said...

thanks you so much lin....