BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, September 21, 2010

::Pagi SyaWaL::

Macam biasalah selepas bersalaman di pagi raya..lepas perut pun dah kenyang makan ketupat..ayam tua masak rendang...kari daging..sayur lodeh...sambal kacang..lemang.. air oren n teh o panas...wahh sugguh menyelerakan... gendang gendut tali kecapi....kenyang perut sukalah hati...hehehhe.... so sesi berposing yang mengedik dari intan n family..hehehe....layan kan aja yer....



sangat comel saya masa nie..(pic diambil oleh abg hakim)


dah lama tak bergambar berdua..hehhe rindulah pulak...


with my mom tersayang


with en.hakim


with en.hadim


with en.hazim


with my chubby aqeela

erm disebabkan my 3heros dah makin membesar n dah pandai berposing memang banyaklah gambar mereka yang intan amik buat kenangan semasa perayaan...memang meriah n happy rasanyer melihat keletah si kecik saya... nanti akan ada lgi gambar2 yang boleh intan kongsi dgn kengkawan..sapa yang meluat nak termuntah tgk bolehlah clik X yer intan tak kecik hati...itu hak individu..hehehe..saja jer bergurau di hari raya.....








5 ulasan:

ardinihumaira said...

bestnya bergambar sakan :D kenangan raya.. dni ada sikit je gmbar tahun ni. huhu.. lupa nak bergambar

deelira@deeliraz said...

ensem seme hero2 dia :)

az rina a.k.a jaijina said...

seronok bergamba beramai²kan..rina tahun ni takde mood manelah nak bergambar..tatau nape..

Fieza79 said...

sonok kan begamba raya...intan knp gamba tu kecik..huhu tk puas tgk...
tp mg menarik pose2 iteww...nnt tempek byk2 lg tau...!

Intan Inn said...

thanks semua...erm sorry ada kesilapan teknikal tue yg gambar nampak kecik..intan dah betulkan dah..kalau tak ok bgtau eh..sbb dah 3hari blog kene malware..huhuhuh