BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, September 29, 2010

!!Wahhh..Sibuk Nampak!!

salam u all semua maaflah hari nie lambat bersiaran...agak bz sket..semalam balik pun dah lewat jumpa customer kat putrajaya...aduhai lamanyer...erm tapi nasiblah tak bosan..sambil menunggu dia sambil cuci mata...hehehe.... almaklumlah kalau time malam kat dataran putrajaya tue kan ada macam2 aktiviti yang dijalankan....

nak tahu apa aktiviti yang diadakan u all tengoklah sendiri yer sesapa yang berdekatan dengan nyer,,,hehhehe...yang best malam tadi intan dok layan abang2 yang agak macholah jugak..heheh yer ker macho..erm diaorang dok main kereta control..diaorang buat n ajarkan member2 yang nak belajar drift..wahhh..memang best...

dah lama juga hubby n intan tak main kereta control..dah nak berhabuk dah..hehhe..almaklumlah semua bz sangat kan..tak berkesempatan....anak yang sulung pun dah ada sebijik kereta....nak belikan angah pulak sempena birthday dia..hehehe...shhhhttttt jangan bagitahu dia eh..hehhe.....

oklah nanti pg jalan rumah kengkawan jap eh nanti sambung lagi...pagi tadi tak sempat nak bw lah..huhu....''

4 ulasan:

az rina a.k.a jaijina said...

intan sibok ye..rina masuk opis lmbt rini, bawak echa gi cucuk setaun tadi..penat gaklah melayan echa kat kene tadi, fhewww..

Redbloodsnow said...

skrg rasanya dh musim remote control car kot yang. zie skrg pun tgh dok gile ngan benda alah tuh..hehe

ardinihumaira said...

belikan dni satu kak :D hehe

Intan Inn said...

rina..erm mmg hari nie bz sketlah banyak sangat keje..

zie..mmg skrg tgh sbuk..yg best ada drift tue..seronok tgk..

dni:kalau ada rezekibolehlah sis belikan yer...