BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Thursday, August 26, 2010

Terima Kasih Semua

salam untuk semua...terima kasih saya ucapkan kepada semua yang sudi wish birthday saya semalam...erm sekejap jer kan masa berlalu dah semakin bertambah umur saya....heheh alhamdullilah saya dikurniakan anak2,suami,keluarga yang selalu buat saya happ begitu juga dengan kawan yang selalu buat saya tersenyum....


erm macam yang kawan2 suggest untuk beli hadiah barang kemas tue..memang semua wanita suka dan inginkan..kerana cantik dan begitu bernilai pada diri kita..tapi apakan daya saya tak boleh nak pakai kemas kerana fobia dengan kejadian ragut yang telah terjadi kepada saya pada awal tahun nie..sangat bersejarah buat saya....sehingga kini saya masih teringat macam mana peristiwa itu berlaku keatas saya....

semenjak kejadian itu terus saya tanggalkan semua barang kemas yang ada pada badan saya untuk disimpan kerana saya sedih dan fobia mengenangkan nya....

terima kasih kepada yang sudi membalas komen2 n saya hargai....insyaallah kalau ada rezeki bolehlah kita bersua yer kengkawan...thanks u ols....


7 ulasan:

az rina a.k.a jaijina said...

salam intan..iyeke intan pernah kene ragut dulu? lepas ni kene superb hati²..

mesti pengalaman yg takleh lupakan kan..

Ena said...

la yer ke..

camtu buat la n3 pasal kes tu.. leh kita share sesame kejadian tu utk peringatan bersama.. tapi kalo tak keberatan la.. kalo still fobia dan tak nak ingat.. tak pe..

Intan Inn said...

rina n ena:memang satu pngalaman yg tak leh dlupakan....erm mmg nak buat n3 tapi asik terlupa jer..hehhehe..erm mmg ada sikit fobia lah..pengalaman ngeri...

mamalieyna said...

aloor lmbt lak wish..happy belated besday! moga dipnjgkan usia n dimurahkan lagi rezeki yee..!

ada pengalaman kena ragut ke? issh mmg fobia kalau eina pun..huhu..

ardinihumaira said...

kawan dni penah kena ragut juga.. trauma 3 bulan. huhu

Intan Inn said...

mamlieyna thanks wish kat intan..erm mmg ada pngalaman nanti intan buat n3 yer...

dni memang akak trauma giler pas kena tu

Intan Inn said...

mamlieyna thanks wish kat intan..erm mmg ada pngalaman nanti intan buat n3 yer...

dni memang akak trauma giler pas kena tu