BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, August 24, 2010

"""Berbuka Simple Dah Kenyang"""

salam uols...apa juadah berbuka hari nie..erm intan hari nie simple2 jer sebab tak berapa sihat nak masak n duduk lama2 kat dapur...tetiber aja kene selsema teruk...huhuhu..sedih juga sebab esok hari yang bermakna for me...


erm so intan cuma goreng ayam,telur mata kicap dengan cili,sambal inn,yang lain macam kueh ngan air.....kueh tepung pelita dengan roti john beli kat PARAM...hehehe...trade mark Param skrg kan...hehheheh.....

erm nak snap gambar makanan pun tak berkesempatan..kepala pun pening nie...huhhu.....nie baru jer lepas letak minyak angin n makan ubat...tp kuatkan hati nak update my blog nak share kat kengkawan setia saya.....

doakan intan cepat sembuh yer..tak tahan macam nie susah n risau kat anak2 tgk ibunya tak sihat..kecian kat hubby nak keje tp wife tak sihat..huuhuh....


2 ulasan:

az rina a.k.a jaijina said...

juadah berbuka rina semalam nasi ayam..mmg biasa beli aje, nak masak mmg tak sempat..lagipon kalau berbuka rina tak gemar sgt makan nasi lauk ni..

Intan Inn said...

rina senang lah beli jer..erm intan mmg selalu masak..smlm sbb selsema so kenalah juga beli