BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Saturday, August 21, 2010

:_Selesai Sudahhh_:

Salam...alhamdulillah selesai sudah intan blogwalking semua...erm sorry lah tak sempat nak bace n3 kengkawan semua atas sebab2 yang tertentu....erm nie baru jer selesai semua.mana yang saya komen atau tak komen tue janganlah amik hati yer..tapi saya dah bace n3 yang saya terlepas...


Dari pagi tadi agak bz sikit dengan kerja2 hari minggu n keluar shopping sikit untuk esok...heheh...esok??ada apa dengan esok???erm saya terpilih untuk jadi model class makeup yang kawan saya adakan...erm mula tue saya gurau jer dengan dia sungguh tak sangka saya bertuah di bulan yang mulia nie...sedikit sebanyak dapatlah menambah ilmukan...sambil memberi tunjuk ajar...

Kepada sesiapa yang adik ke sedara mara ker yang nak betunang,kahwin,atau ada majlis2 tertentu bolehlah booking kawan saya sebagai makeup artis anda...hehehe....Saya sangat berterima kasih kat Fiena sebab sudi pilih saya..kiranya inilah hadiah awak untuk birthday saya...hehehe.....

Oklah nanti kalau ada gambar saya akan upload yer...hehehe,,tak tahulah macam mana rupa saya nanti...comel ker comot...oklah daaa.......


4 ulasan:

Ena said...

owh.. jadi model utk make over yeh!.. heheh.. ena pun ada juga dapat tapi ena tak bg respond pun.. hoho.. teruk kan.. bukan tak nak tapi tak ready lagi agaknya padahal ena minat juga ngan make over nie.. nanti leh la follow hubby. ;D

ardinihumaira said...

mesti cantik punya kak ;)

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh.. okeh nanti dah ada gambar after make up, upload okeh ;)

Intan Inn said...

thanks ena,dini n bunga,...nak uplod malulah..hehhehe