BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, August 9, 2010

Kemanakah Kak Fieza79??

Terlebih dahulu maaf dipinta yer untuk kak fieza sebab n3 nie mengenai akak..dari pagi tadi sampailah nak malam nie saya duk tunggu akak update blog..tapi tak juga muncul...tetiber jer terasa rindu kat akak...risau juga n tertanya2 kenapa??akak bz ker?akak tak sihat ker??


My Photo
(maaf intan amik gambar akak tepek kat sini)

Mula tue ingat intan terlepas baca blog akak ker..tapi dah check memang akak tak ada hari nie...huhuhu..sedih juga terasa sunyi pulak....hehehehe..mengada-ngada jerlah intan nie kan...

Oklah tue jer nak n3..sebab nak tahu dimanakah Kak Fieza berada????

6 ulasan:

mamalieyna said...

hikhik..ala kak fieza nyorok kejap je tu..^_^..pandai2 je eina..tunggu respon dr kak fieza eh..eina pun tertunggu2 gak..^_^

Intan Inn said...

erm betul tue eina...pelik juga selalu ada juga nampak dia..nie tak nampak tue yg tanya..hehhehe..sam-samalh kita tunggu

Fieza79 said...

ahhaa..kelakar je baca n3 intan tu...adeihh da jgk owg rindu rinduan ni..huhu teharu..!

semalam akak coti lepak kat umah...hikk pape pon thanks intan...!

Intan Inn said...

ohh bercuti ker..patutlah senyap jer..hehehehe

Ogy said...

tumpang komen sini..cari cbox takde...
salam ziarah & salam ramadhan

Intan Inn said...

salam kenal Ogy..thanks sidi jegah blog nie...erm saya baru jer berblog nie so banyak yg tak tahu lg..proses belajar..hehhee