BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, August 23, 2010

:"aktiviti hujung minggu":

salam to u all my friends...sorrylah i'm very2 the buzy lah....nie pun rasa mengantuk sangat..pada hal baru jer lepas berbuka...badan rasa letih mata rasa mengantuk...disebabkan penat sangat dengan class makeup smlm...erm banyak juga yang intan belajar..insyaallah akan dipraktikkan.. dari 11am sampailah lepas berbuka semuanya selesai...

terima kasih sangat kat kawan intan yang sudi bagi hadiah yang bermakna untuk birthday intan tak lama jer lagi..thanks dear i luv u dear...so lepas nie kalau ada kengkawanblogger yang ada adik ker saudara ker nak make up n nak belajar make up bolehlah bagitau ....

sangat seronok n happening sangat dengan semua student yang join sangatlah sporting u all semua beb...insyaallah ada rezeki lagi kita arrange untuk photoshoot yang gedik2 tue..hahahhaha....

5 ulasan:

ardinihumaira said...

bestnya kak... dni teringin nak blaja mekap cantik ;)

Ena said...

apalagi intan, cepat la tayang wajah2 yg dah di make up tu.. ngehehhee

Intan Inn said...

dni kalau nak belajar bgtau lah nanti ada class 2week lg...ena:seganlah nak tayang kang semua tekejut ..

LiErOSe~QiEmi said...

tayang jelaaa.. nak gak tengok hasilnyee.. hiihii

Intan Inn said...

bunga nanti intan update k..skrg nie bz sket..hehehhe