BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, August 6, 2010

.: Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress :.

.: Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress :.

Mari!mari!mari! ramai-ramai kita join contest mama aqish a.k.a anje...yang dianjurkan bersama penaja hadiah yang lain..sambil bercontest bolehlah menambah kenalan blogger... sesiapa berminat bolehlah join....

3hb Ogos 2010 sehingga 03hb September 2010

Powered by BannerFans.com


Create your own banner at mybannermaker.com!








^^^^^
^
^^
inilah my hero

nama:imran hazim
umur:2tahun 11 bulan
tarikh lahir:26.9.2007


saya suka blog mama aqish a.k.a anje kerana pelbagai cerita yang sudi anje kongsi bersama kawan2 blogger..terutamanya cerita mengenai si comel Balqis..sangat suka posing macam2 gaya di buat sangat mencuit hati saya...almaklumlah saya tak ada baby girl..heheh..selain itu juga blog anje ada pelbagai info yang boleh dikongsi bersama..hari2 saya akan jenguk n baca blog anje kerana rajin update macam-macam cerita...


insyaallah kalau ada rezeki...good luck....



5 ulasan:

mamalieyna said...

jln2 di sini..good luck! ayep lum join la..takde piccas in kemeja..huhu..nnti la, snap2x..hehe..

Intan Inn said...

thanks sudi blogwalking kat sini..erm nanti amiklah piccas ayep yer..mesti comel..tak per banyak masa lg...good luck k...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok dah check...semua ok cuma banner penaja bersama kat entry & side bar tu kena tukar yang latest punyer k...mintak izin nak copy gambo anak..dah tukau kasitau k

Intan Inn said...

ohh ok nanti intan tukar yer...boleh copy gambar diizinkan..hehehhhee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ok lulus good luck