BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, August 24, 2010

:"Dah Dapat Juga":

Libresse


saya dah dapat juga sample dari Libresse semalam sampai kat rumah...heheh..happy juga cepat dapat katanya lambat...erm next month bolehlah rasmikan....erm tapi b4 this dah pernah cuber memang best n senand di cuci...dan rasa selesa sangat....


lepas dapat tue terus snap gambar n simpan..tak bagi tayang kat my kids ada pulak buat bahan mainan..aishh...bahaya...ok kalau sesiapa yang nak fre sample leh lah mencubanya....



9 ulasan:

LiErOSe~QiEmi said...

hihihi.. bulan depan kite try sama2 ek..hihihi

expresión de hígado said...

same la.
ain pon dpt smlm.

az rina a.k.a jaijina said...

intan dapat free sample ni dari libress ke? rina baru 1st time cube pakai brand libress ni, selesa..

Intan Inn said...

bunga..intan dah ry b4 this mmg ok..

erm mmg ramai yg dapat semalam ain

rina intan dapat sample dari libress..erm rina dah cuber ok kan

Ena said...

wahhhhhh..

ramai sngguh yg berminat..

Intan Inn said...

ena:mmg ramai..nama pun perempuan sgt penting utk mencuba..hehehe

eynda said...

Naper akak tak dapat pun? :-p

Intan Inn said...

erm akak isi jer borang ..paling lewat 2minngu dapatlah..free jerlah...

ardinihumaira said...

dni lom dapat lagi :D