BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Sunday, August 1, 2010

"Maaf Sayang""

Sebelum tu nak mintak maaf banyak to my hero yang cute miut tue..hehehhe...perasan pulak ibunya nie,.....erm yerlah asik tertangguh jer nak celebrate birthday si comel nie...so lastly celebrate juga lepas family day kat sunway....erm taklah ramai sangat just my family n SIL kak erin n kak ayu...n kebetulan juga birthday kak erin bulan yang sama so merangkaplah sekali... jom kita layannn...gambar2 birthday boy nie yer.....jgn bosan sudahhh......
:
:
:
:
first mestilah kene nyayikan..biarlah org sekeliling kata tak sedap sore ker apa ker yg penting kami happy..heheheheh




Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Imran Hadim
Allah selamatkan kamu.......


happy belated birthday my dear hero....
semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...
semoga jadik anak yang soleh dan sentiasa tersenyum....

nampak tak kek tue jauh dari dia..erm biasalah nanti tak sempat nak rasa dah kene cap jari si comel tue..hehehe

kek yang paling best..no1..thanks to kak niza memang sangat sedap kek nie sebab tue aku suka tempah dengan dia...so kali nie tempah kek image upin ipin sb adik hadim suka tengok kartun upin ipin..betul!betul!betul!


cokmel sangat sesuai dengan adik yg cute tue...

abang hakim ari tue dah dapat gambar transformers...


angah hazim pulak bergambar dengan mak uda...
birthday dia lambat lagi..sabar yer nt ibu buatkan juga

yang nie dengan mak lynn celebrate sama dengan adik hadim..

tengok tue dah macam kena paksa nak potong kek...

susah sangat adik nak pandang kamera...sibuk tengok orang menyanyi untuk dia...
:
:
:



wahhh...sedapnyer tengok dia makan ayam tue..sampai ke tulang pun tak nak lepaskan ayam tue..bila ibu amik dia nangis....tukar yang baru pun dia nangis.....


laaa.....tercopong mulut tue..nanti masuk lalat baru tahu...kenapa tue dik??

suka sangat tengok adik yang suka senyum...

last part yang paling best...makan aiskrim yang boleh dikatakan mahallah..semangkuk tue jer dah berpuluh..adusss,,...tapi....memang mervoules...gilerlah rasa buah kat dalam aiskrim tue....
hehehehehe...tapi sebenarnya aiskrim tue dapat free sebab kawan akak ayu keje kat situ..pas nie nak makan aiskrim lehlah jumpa dia...

cube kengkawan teka berpa harga aiskrim tue...hehehe saja jer suka2 suruh teka.tapi tak ada hadiahlah..jangan marah yer....




3 ulasan:

mama zharfan said...

Wishing ur lil sweetheart a happy bday..all the way from nottingham, UK

Fieza79 said...

wahh hepy besday tuk si comel tu...
janji celebrate jgk...

nice la kek tu...best tgk dari mkn...!

Intan Inn said...

thanks semua wish to my hero... erm mama zafran thanks yer..
kak fieza79:keke tue mmg sedap...tulah tgk rasa mcm tak nak mkn..hehhee..