BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, August 10, 2010

Contest Happy Moment


Contest Happy Moment

Tarikh Tutup :
26 September 2010

Ayuni84.blogspot.com


gambar nie masa mandi kat air terjun sungai gabai...
sweet memory yang tak dapat dilupakan with my3heros
memang seronok sangat....


Tag:
>eima
>mummy_ayu


Marilah kita meramaikan kengkawan blogger..selamat berjaya



7 ulasan:

Fieza79 said...

gud luck...mcm best je contest ni nk join la...

MrS. F!zA said...

salam knl.. sya follow.. jpmlah join GA sy yg simple dan sempoi! :D

http://mrsfiza212.blogspot.com/2010/08/giveaway-2nd-anniversary-mrs-fiza.html

Intan Inn said...

jomlah join..jgn kecik aie yer tak tag..gilir2lah yer..hehhehesbb dah tag akak b4 this

ardinihumaira said...

goodluck! ;)


p/s: tentang nuffnang tu, kena edit pada HTML blog. jadi kena cari part kat mana kena letak iklan macam yang tutorial di web nuffnang dah buat :) ikut aje step2nya... ada kat bahagian ads nuffnang tu tersedia dengan tutoial untuk blogger...

Intan Inn said...

thanks dnie..akak dah try ada 2jer yg menjadi..tp tgk kat iklan kawan lain ada mcm2...akak usaha lagi k.

eima said...

mesti join .. tp kan ... aku on rush skrg nih.... kalut setel kan keja esok cuti...
nenanti aku join ok ...

Intan Inn said...

eima ok no problem..ermesok cuti bestnyer..selamat berpose n bersahur mlm nanti yer