BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, August 4, 2010

::Kenapa Macam Cepat""

Sekejap jer masa berlalu..tengok2 dah petang dah..sekejap lagi dah nak pukul 5pm...pas tue nak pk nak masak apa makan malam..hehhehe...tddah tgk resepi kat kak eynda macam sedap jer..hehhee..nak try jugalah..kalau ada mood lah...


Erm tinggal beberapa hari jer nak puasa..mesti bertambah jem lah jalan-jalan kat area kl nie.. yerlah dengan ada nya bazar ramadhan kan...so beringatlah yer kengkawan janganlah kita membazir....

Cuaca hari ne nampak mendung jer..sejuk jer rasa hari nie..syukurlah dapat arasa kesejukan sedikit...hilanglah rasa tekak yang kering nie...

Oklah kengkawan.....nanti saya continue lg yer..mood tgh tak marii..hehehhe


7 ulasan:

ardinihumaira said...

bulan puasa kalau mendung rasa nikmat je kan.. ;) kalau cuaca panas rasa kering tekak sket.. dugaan.. hehe

Intan Inn said...

erm tuelah dugaan bulan pose kalau cuae panas...hehehhe

LiErOSe~QiEmi said...

Salam kenal.

Tgk blog ni dari eima.. Ermnn tak sangka dah 3 anak.. muka nmpk still muda beli.. wah ape rahsia ek???

eima said...

intan check GA tinytiny crafter ...
ko menang lg la... rezeki tuh ....

Intan Inn said...

Lierose~Qiemi:thanks sudi jadi kawan blogger...erm tak ada rahsia apa lah biasa jer..dah rezeki ada 3heros..hehhe..salamperkenalan yer...

eima:thanks yer..heheh..

Ena said...

salam Inn..

Dah sarapan ker.. :D

Intan Inn said...

salam ena..erm baru jer pas sarapan tadi nasi lemak ngan paru.heheh