BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, November 2, 2010

~Wahh...MemanG SedaPLah~~

Erm rasa segar bila dapat minum Yogurt Bliss dari nestle nie....erm kebetulan ada offer jualan murah dekat opis semalam..aku pun turu menyibukkan diri untuk membelinya untuk anak2 n hubby sekali...anak mestilah suka kan..dan pulak ada percuma colour pencils....bolehlah mewarna nanti....


erm nie hadiah colour tue....semua dari nestle...



yang nie untuk anak2 ada perisa oren,strawberry n blackcurrant
erm kalau diaorang minum tak sampai 3 hari dah selesai...


yang nie untuk intan n hubby....intan amik perisa mango,oren n blackcurrant..memang sedap tak adalah kata basi ker apakan bila time offer tengok nasiblah jugak..dulu pernah kene sekali...minum bagus untuk kesihatan dan penghadaman perut kita....


6 ulasan:

PUANSTOBERI said...

Reen pun soka gak minum yogurt. Tp reen sker lagi yg under brand nutrigen tu. Apa tah nama dia..lupa plak.
Yg bliss ni sedap, tp dia mcm rasa susu kuat sket. Reen ni pelik sket, tk sker kalo ada rasa susu byk (baik tak yah minum yugort kan..minum air kotak je. hihi).

Ye..minum lah yugort utk penghadaman yg baik. Huhu

LiErOSe~QiEmi said...

yogurt bliss.. ermnn yummy, sedap kannn.. penah try masa curi2 minum kt ofis time bulan pose ihihihi menjilat jari sedapnye.. yoco??? tak penah tgk laaa sedap x??

intan, bunga ada tag intan tau tuk buat GA, buat tau

az rina a.k.a jaijina said...

rina selalu minum bliss ni..rina selalu pilih stawberi punye..minum hari² pon takpe, hubby pon suke jugak..

Intan Inn said...

ermmmg bagus untukpenghadaman..lepas nie kalau ada ofeerpasti intan beli lag banyak..hehehhee

ardinihumaira said...

whoaaaaaaa
memang cedap. kalo kasi 5 botol pun habis kat dni. heeeeeeee

azryNaiN said...

bliss mmg tebaek !!!!

ain minat giler minom bliss nie..
lelagi blackcarent tue !!!