BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, November 19, 2010

~~AwarD & TaG Dari MaMa Gee~~

Award pertama dari Mama Gee


 1. Gelaran yang anda berikan kepada si dia ?
my dear,..abang...sayang
2. Bila 1st date korang ? kat mane ? kat mane korang selalu date ?
kat mid vallley...selalu date tgk wayang n pergi makan kat kampung baru
3. Maksimum bape kali korang date dalam seminggu ? 
salam seminggu...hari-hari kene date..hhheee

4. Perkara paling sweet yang pernah korang buat bersama ?
- Masak sama kat dapur

5. Hadiah paling best anda pernah dapat dr si dia ? si dia pernah buat suprise x ?
-Hadiah set cadar gambar 5princess n handbag yang sangat mahal cantik...selalu wat surprise birthday dan bercuti kat tempat menarik

6. Korang pernah gaduh x ?
selalu gaduh-gaduh manja jer..kalau tak tak happenng lah,..
7. Sape selalu mengalah bila bergaduh ? ayat2 utk bf / gf anda .
tengok jugaklah kalau salah intan may b intan lah mengalah kalau salah hubby dialah sbb intan lagi kuat merajuk... 



Award kedua ni mAMA gEe
cAYANG mAMA 



Ni pu mama gee bagi


1 . Nickname untuk tuan empunya blog : Intan Inn...
2. Ucapan utk yang memberi award: Mam Gee..love u n thanks 
3. 6 fav artist/ singer/ group : Maher Zain...Ziana Zain,..Ella...Slam...Exist...Awie


Award ni Dari Mama Gee


1.Kenapa suka blog orang yang bagi award ni?
Mama Gee Seorang yang happening simple n sangat comel n cantik..fav pink...

2.Reaksi selepas mendapat award ni?
Happy sangat sbb mama bagi banyak sangat...sayang mama

5 ulasan:

Fieza79 said...

wahh taniah byk dh dpt award...

ohh Intan lg kuat merajuk ehh...sama2 kita...hehee

[-suziey-] said...

yung? ke yang? hehe mcm pelik yung:D

kita pnya 1st date pn kt midvalley..kt chicken rice shop..hiks:p

ardinihumaira said...

banyaknya awards :D

Intan Inn said...

ermmmg kuat mrajuk tapi tgk tmpt lah..hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh gile banyak awards tu..

intan best la, klu merajuk hubby pujuk.. bunga ni, klu merajuk, dia pujuk skit je, pastu takleh pujuk, dia lak yg merajuk..takke bunga lak yg kena pujuk adeii