BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, November 2, 2010

@BerJimba-JimBa Kat IVM@

Last weekend tue inatn bawak adik berjima-jimba dekat jusco depan rumah jer...dengan kawan baik adik sekali...su nama dia..erm kebetulan su ada kursus kat IVM kat cheras batu 11 tue..so dekat sangat lah dengan rumah...malam tue puas lah kita orang berjalan bersama..makan..karaoke ...memang happeninglah....
almaklumlah jarang dapat spend time bersamakan.....so ada peluang macam nie apalah salah digunakan.... bolehlah hilangkan sikit rasa stress n keletihan melayan kerenah anak-anak kan....



intan n adik intan ain.....kita orang memang suka pakai baju sama dari dulu lagi..hehhehe
dah lama tak pakai baju sama tue yang pg beli baju sama nak imbas nostalgia zaman remaja...hahhahaa....



nielah adik yang menemani intan sekarang so dapatlah kawan n teman boleh berborak n spend time bersama...adik nie memang nampak macam sombong tapi bila dah bercakap tak berhenti...samalah macam intan....erm dia open minded...samalah macam intan juga...
masa nie dia free hair kadang2 dia pakai tudung juga...biasalah..remaja kan....


ain n su kawan dari tadika sampailah sekarang...su tue bakal doktor haiwan tue datang kl ada kursus kat IVM lah...tue yang ajak berjimba-jimba bersama....




intan n su....erm memang makin kurus intan tengok gambar intan masa nie....

8 ulasan:

Fieza79 said...

wahhh jusco dpn umah..harus tiap2 mgu belanja kat situ...hehee

nape Intan...tk lalu makan ke..or diet ni...

Ena said...

yerla.. nampak intan cam kurus je.. tapi nampak lebih muda dari adik intan kan.. seronoknya jln2 ngan adik.. ena dah lama tak berjimba2 camtu.. huhu..

YanDarwisy said...

berjimba2 ya...aperpun asalkan hati senang!

Ogy said...

kurus lah intan....makan bebanyak sket....macam mama ni...hik3

LiErOSe~QiEmi said...

intan... nape kurus sangat???? riso ngengok eh.. sila makan byk2 okeh

ardinihumaira said...

dni makin gemuk.. huuuuuuu

mamalieyna said...

waah sedondon 2 beradik! besttt! ^_^

berjimba2 lagi tu..hehe..ha'a Intan kurus yee..kalau dok sblh eina, sure nampak sgt2 perbezaan..eina semangat! ngee.. =P

Intan Inn said...

erm intan memang dah kurus sangat.erm sekarang tgh cube nak aikkan berat badan..bila dah ada adik nie adalah teman kan..hehehe