BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, November 30, 2010

*SunGai GaBai**

Seperti biasa aktiviti hujung minggu kami satu family akan bersama meluangkan masa pergi bermandi manda kat air terjun sungai gabai...sebelum tue kita orang dah plan nak mandi kat sungai congkak tapi tangok air kat sana macam tak berapa elok ..yerlah baru lepas hujan kan..so singgah kejap ker kat sana...kalau tak mesti leh terjumpa dengan mamlieyna kan...hehehe..tak ada rezeki nak jumpa..

So kitaorang pun tukar angin nak mandi kat air terjumn sungai gabai jerlah...ok sikit airnya.n situlah tempat dating dari bujang sampailah dah ada anak 3 tetap juga sukamandi kat situ...tapi masa dulu tue bolehlah mandi nak sampai kat area atas2 tue..tapi sekarang bawa anak-anak so tak berapa sesuai nak pergi panjat memanjat tangga nie...so layankan jerlah gambar kat bawah nie yer...hehhehee


 abang long n abang ngah memang suka kalau ajak mandi manda ni


intan n family...


erm tiup pakai mulut jer..hehehe..semputlah hubby intan tau


air taklah dalam sangat sesuai untuk anak2 juga..


ayah n angah...


adik hadim memang suka bergambar senyum macam tue..nie dengan mak uda dia..


sweet sangat pic yang nie...


wahhh happy yer kan intan.hehehe..macam kanak2 riang jer..


posing macam nak mula bersilat ker..hehehe...tak ada maknanyer..

p/s:nanti update pg sunway pulak ..kalau ikut nak jer upload semuagambar tp takut ada yg jemu tgk..heheee

4 ulasan:

Ogy said...

sg2 ni dekat je dgn putrajaya..biasa pi congkak je..tp air tak syok le...gabai ni nampak mcm ok sket...

az rina a.k.a jaijina said...

lame dah tak terjah sini..

erm, rina pon dah lame lah tak bermandi manda kat sungai..kat penang ni ntah mane sungai pon tatau..

mamalieyna said...

oooh ke sana ke intan..alahai takde jodoh utk kita bertemu..tp kalau terserempak, rasanya tak cam lagi ni..huhu..intan jarang2 interframe, tak cam sgt..ngee..

pepun best kan mandi manda tmpt camni, kalau nak pi lagi, roger2lah..bleh berkelah sama2..hehe..

oooh riang ria mereka ye.. ^_^

Intan Inn said...

erm air terjun kat sini oklah kalau sungai congkak pun okjuga...erm nanti kalau intan pg lag bolehlah kita roger2 yerkawan semua...mana yg dekatkl lah..heheheyg jauh nanti boleh juga join kene amik cutilah