BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, November 15, 2010

~~Pagi Yang Ceria~~~



Selamat pagi buat semua kengkawan di sini..erm semua dah bersarapan ker??intan alhamdulillah baru lepas sarapan.Pagi nie agak sibuk sikit dengan kerja yang perlu diselesaikan...walaupun badan masih letih-letih n sakit-sakit...usaha untuk berjaya haruslah diteruskan....



pagi nie mood rasa macam happy dan tenang jer...bersesuaian dengan cuaca yang sejuk-sejuk nie..almaklumlah dah beberapa har berpanas dapat juga kita merasa kedinginan angin sepoi-sepoi bahasa...so apa aktiviti kengkawan yer sepanjang hujung minggu...???

intan macam biasalah spend time dengan family...nak berjala tempat-tempat yang best tue tak adlaah cukuplah sekadar berubah angin..hehehehe....erm sekarang masing-masng sibuk nak menyambut raya aidiladha pulak kan..mana yang dah buat persiapan tue nak balik kampung...berhati-hatilah..ingatlah orang yang tersayang....erm intan pun akan pulang beraya di kampung nanti...

pagi-pagi ni kalaumood baik kita akan dimurahkan rezeki...semoga kerja hari nie berjalan lancar....insyaallah...oklah nanti kalau ada masa intan kembali lagi....daaaa....


7 ulasan:

Fieza79 said...

nak raya pon rasa biasa je..maybe sbb baru sgt tempoh aidilfitri haitu kot...

Ena said...

tengah keja la dear.. hehehe.. sambil NW.. nge

LiErOSe~QiEmi said...

wah ceria nampak.. mood raye dah datang erk?? hihii

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

salam singgah jengah intan yang happy mode

Ogy said...

ceria nampak...bak sket aura ceria tu..huhuh

ardinihumaira said...

hepi2 kak... nanti raya jangan lupa mam daging masak kicap nyum3 :D

Intan Inn said...

erm tetiber jer pagi tadi mood sangatlah happy..mudahan happy selalu...murah rezeki...

kak fieza:selamat hari raya aidiladha...

ena:lama tak borak kan...

anje:erm happy selalu yer

mama:erm nak aura apa yer..biaso-biaso aja..hehe

dni..erm nanti akak masak daging yer..hehee