BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Monday, July 19, 2010

:-) Senyum Itu Sedekah.....


Senyum itu satu sedekah...kata orang lah..tapi ader betulnya..kalau kita sentiasa senyum kita akan rasa happy dimana pun kita berada...kalau kita jumpa orang pun kita haruslah memberikan satu senyuman.tapi tengok tempat dan keadanlah..kalau pergi majlis2 yang melibtkan ramai orang bolehlah..tapiii...kalau pergi melawat orang sakit boleh juga memberikan senyum sebagai semangat kepada rakan tersebut...


Erm macam family aku semuanya memang suka senyum n happy2 berlaka...hehhehe...dan... sekarang nie tiba pulak kat anak2 aku semua suka senyum.tapi tengok juga mood diaorang macam mana lah kan...kalau moody tak yah lah nak suruh senyum lai pulak jd nyer... jom kita layan picca kat bawah yer...layannn.....



hazim n hadim


hazim a.k.a angah
dia nie kalau mood tak baik mmg nak marah jer


adik hadim....
sememangnya manis dengan senyuman


abang hakim...
dari kecik sampai sekarang mmg suka senyum
kalau amik gamabr suka pose macam nielah..


ibu n adik hadim...
yang sentiasa senyum n happy selalu...
:
:
:
:










4 ulasan:

AiZ said...

best tengok adik hadim senyum.. ^__^ pandai die kontrol ^__^



Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Intan Inn said...

tq aiz..adik hadim mmg suka senyum..sampaikan kaka jual nasi lemak berkenan tgk dia senyum... mmg dia suka senyum lah...hehehhe

ardinihumaira said...

wah... banyak pahal ni selalu senyum.. kiut miuttt! ;)

p/s: cepat cari baju raya.. hehe

Intan Inn said...

thanks yer..mmg suka senyum... erm tuelah tgh pk kan apa tema tahun nie..hehehe.. n thanks sudi follower...