BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Tuesday, July 13, 2010

""":Pacak..Pacak""

jom kita tengok::::

salam uols..hehhhe..tengok tajuk macam semacam jer.....aku tak tahu nak letak tajuk apa....hehhe...nielah gara-gara pg gunting rambut kat kedai favourite anak2 aku...kat kampung tapinya..nama kedai tue nathdan.. setiap kali gunting rambut kat sini mmg diaorang akan letak gel banyak2 n pacak-pacak kan rambut customer specially budak2 lelaki lah....saja-sajer jer kot...



inilah hasilnya kalau pergi gunting katkedai nie..mesti di pacakkan rambut my 3hero nie...tgk tue adik punya rambut dah macam apa pacak sampai 3 line tue...aduss.....rosakkk ler jawapnyer..hahaha


senyum jer lepas dah siap gunting rambut...sukalah tue dah tak panas lg lah....


tajamnyer adik nyer rambut...sampai 3line kena pacak-pacak....

angah mmg suka kalau ader buat rambut pacak2...tgk tue suka n tekun jer bila kene gunting....macam nak tido jer mata tue...hehehe..padahal baru jer bgn tdo masa tue....

:
:
:
:
gambar kat bawah nie masa proses menggunting rambut.....


panjang rambut adik hadim b4 kena gunting


senyum jer macam tak tajkut jer..padahal nie first time nak gunting kat kedai..sayang juga aku nak gunting sebab rambut dia cantik n ader curly sikit2 kat hujung...tapi dsebabkan dia pun dah rimas n gatal aku pun gunting jerlah...takper rambut kan cepat panjang...


abg hakim nie mmg dah biasa dari kecik lg mg suka time nak gunting rambut..dulu masa mula2 mmg dia takut juga tapi dah lama2 tue dah biasa dah...pulak tue dia dah sekolah so kenalah setiasa berambut pendek n kemas....



tengok muka adik steady jer..relax..bagus tak nangis..risau gak dia meronta n nangis kat situ..hubby layan dia jgn bg nangis...akhirnya siap sudah...


yang gunting rambut dia tue pun melayan dia jgn bg nangis..pas tue adik tgk pulak muka tukang gunting tue...macam pelik pulak..(apalah dia buat kat rambut adik nie..hehehe)


diaorang memang suka kalau pergi gunting rambut kat sini....erm biasanyer tengok keadaan lah kalau panjang sangat dalam sebulan sekali pergilah gunting...erm lepas siap bawak diorang pg minum cendol pulak ..perghhh...mmg bestlah.....





2 ulasan:

AiZ said...

^__^ aiz suka cara akak tulis ... gambar-gambar yang digunakan pun buat aiz tak boring baca.. ^__^ comellah hadim... si abang pun hensem... banyak awek kat skool tu.. gagaga ^__^



Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Intan Inn said...

erm akak pun baru jer belajar dalam berblog nie aiz..erm hadim tue yg kecik mmg comel sbb anak2 akak kuat senyum..hehehe...tq yer follow blog akak