BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Friday, July 9, 2010

::tq my best friend blog::



1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award


  • org yg bagi award nie pada aku ialah mama adib a.k.a eima
  • kawan kenal kat blog
  • tahun zodiak dia sama ngan aku tahu tikus...cit..cit..(bunyi tikus).
  • dia suka bg comment kat bolg saya
  • suka tengok bace gelagat anak dia fahim yang suka tengok lori gas sama mcm anak aku...

2. Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby
  • aku ibu kepada 3heros hakim,hazim n hadim
  • suka blogwalking kengkawan blog
  • suka surf internet untuk cari macam2 information
  • aku buat bussiness sendiri dirumah secara online
  • suka masak menu yang best2 time weekend..
  • seorang yang happy go lucky n peramah
  • hobby aku suka kumpul fm,benda yg comel2 n benda yang nampak pelik...
  • aku suka bawak anak2 pergi jalan time hujung minggu...kalau ader cutipanjang bawakpg bercuti...
  • biasaya aku & family pergi mandi air terjun kat mana2 jer yang best...
  • sekarang memang bz sket dengan perniagaan yang makin berkembang maju...kengkawan kalau bermiat bolehlah bgtau yer..hehehe promote lah pulak....
3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them

  1. myazuluv-wife kepada azhar kawan sekolah aku juga
  2. mama_balqis-a.k.a Anje..sgt comel sama macam anaknya..& suka buat contest..
  3. Nur Arina BAzilah-kawan masa form 2 skrg dia tgh pregnant..heheh..
  4. sherahxoxo.-dia minat fashion,shawl,pashmina,DIY..cantikkk.....
  5. Nur Fashya-seorang ibu kepada Khalisya Husna yang sgt comel....
  6. hajar-hajarus-yg nie kawan blog juga dia suka pg holiday with hubby...
  7. .:Mrs. Engineer:.- nie member blog...baru jer kahwin n skrg tgh pregnant baru jer 6week...
  8. Cik Nadia Bayu-dah kahwin..sgt suka tgk mata dia cute..dia pun cantik
  9. moodsyschmoodsy--kawan masa sekolah..pas tue dia pindah jb..skrg makin cun
  10. ♥merahjamboo♥-belajar kat oversea..sgt cantik n cun

so kepada sesiapa kengkawan yang telah di tag kalau kelapangan bolehlah menjawab yer..hehehe...saja2 jer....tq..


5 ulasan:

hajarus said...

ahohoho.. hajar dapat award tp kene bayar utang dulu... hehehe... macih yer intan...

eima said...

wahhh cepat tul ..wat entry ek .. baguih..baguih .. cemerlang tul ... hehe
tag ni cam surat berantai plak kan ...

Intan Inn said...

hehehe..sama2 yer ....

.:Mrs. Engineer:. said...

waaa...dpt award...tq intan... :)

Intan Inn said...

sama2..jaga diri tau u tu baru lg...