BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

~semoga gembira selalu~

~menilai sesuatu kebenaran harus menggunakan mata hati....pandangan zahir kadangkala tidak tepat dalam menentukan kebenaran hakiki....

Followers

Wednesday, July 14, 2010

""::CuTe AwarD::"""

dapat award lagi dari eima....thanks yer mama adib sudi bg award kat inn...terharu sangat2....cute sangat ker blog nie??hehehe...kengkawan nilailah sendiri yer...terima kasih....



:
:
:
so sebelum tue kena jawab tag dulu...layannnn....jawab jgn tak jawab....


1.Apa nama blog dan knape letak name tu?
::inniqmal.blogspot.com>sbb letak nama tue name aku n hubby

2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
::idea...erm blog nie kisah aku n family so letaklah nama aku n hubby

3. Bila blog anda mula beroperasi?
::7 april 2010...baru belajar jer nie....

4. Siapa follower pertama anda?
::sayalah...inniqmal..heheheh...

5. Ucapan kpd si pemberi award
::thanks sbb sudi bg award n sudi jadi kawan blogger...ade rezeki teringin nak jumpa dengan mama adib...

6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)


sherahxoxo..suka DIY cantik..
kisahlynna..>mama twin danial
aizbatucampur..>banyak maklumat dikongsi
ekyanie...>baru jer kahwin..hehe
mummyayu..>suka tgk anak dia comel2...
merahjamboo>skrg tgh pregnant...
ayhsaf-nur..>ibu khalisya husna
meandmylife1376..>kak eynda
maszmadi..>>mama n gegirl yg cute sgt


Alhamdullilah selesai sudah menjawab tag dari eima..thanks yer sbb sudi bg award kat saya...semoga ader rezeki boleh kita berjumpa...







7 ulasan:

AiZ said...

memang cute ^__^ owner n family pun cute.. ^__^



Aiz latest entry
Blogger sekarang masak tak sedap tapi paksa orang makan?
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la

Intan Inn said...

thanks yer aiz atas pujia yg ikhlas tue..sgtlah dihargai...

eima said...

blog pun cute tuan die pun cute gak ...

insyaallah nanti kite jumpe ...

Intan Inn said...

hehehe..cute lah sgt...erm nanti ader rezeki kita jumpa yer...

Drama Mama said...

rajin la u buat tag. btw, regarding ur question kat my blog...price untuk diaper cake depends on customer budget. u bagi budget, i'll work out quotation. tapi usually i take rm60 plus so that i could provide a decent cake for customer :-) feel free to email me if you have any questions k at : snbaizurah.idris@gmail.com

http://twinkywinkystars.blogspot.com

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/07/give-away-jijas-lovely-cottage.html

eima tag intan GA nih

Intan Inn said...

ohh yer ker..tq yer nt ada masa intan join...